Duik naar het diepst van de oceaan en maak kennis met het leven onder water. Ga op verkenning en ontdek mars, bezoek de Pyramide of klim in de Notre Dame. TeachVR maakt het mogelijk. Waar neem jij je leerlingen mee naar toe?

Meer content, lagere kosten en meer mogelijkheden

Het TeachVR platform is recent geupdate met gloednieuwe lessen door de onderwijsprofessionals van Wismon.  Daarnaast hebben we de prijzen verlaagd en biedt het platform support voor o.a. de nieuwe Oculus GO & Pico. Met onze nieuwe educatie kits en workshops maak je dit jaar een vliegende start!

Vind, maak & deel lessen met het platform

Met TeachVR beschik je over een online platform waar je eenvoudig VR-lessen vindt, maakt en deelt. Dankzij onze app presenteer je je VR-les vervolgens eenvoudig gesynchroniseerd aan de hele klas. TeachVR biedt uitgebreide en duidelijke handleidingen en instructievideo’s zodat je gelijk aan de slag kunt. Meer info vind je hier.

Direct aan de slag met de Educatie Kit

TeachVR biedt speciale Educatie Kits aan. Hiermee heb alle benodigdheden voor VR-onderwijs in huis. Zo kun je snel en veilig aan de slag. De Educatie Kit bestaan uit een set VR-brillen, een 360° camera en een speciale laadoplossing zodat je VR-brillen veilig opgeladen kunnen worden. De kits zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen voor elk budget. Meer info vind je hier.

Een vliegende start met een VR workshop

Ontdek de mogelijkheden van virtual reality in het onderwijs en leer het TeachVR platform kennen. Wij bieden workshops aan voor zowel docenten als leerlingen. Georganiseerd door en voor onderwijsprofessionals. Meer info vind je hier.

Ga nu op avontuur met je klas!

Ontdek nu de geweldige mogelijkheden die virtual reality biedt voor het onderwijs. Neem contact op voor een gratis proefaccount of meer informatie